Restoran club Palazzo pitti | Beograd

Club-restoran Palazzo Pitti
Luke Vojvodića 18 i
11000 Beograd

Restoran Club Palazzo Pitti | Beograd

Rezervacije

Pallazzo Pitti je novi, luksuzni klub i restoran na Košutnjaku sa vidikovcem i savršenim pogledom. Enterijer, projektovan sa posebnom pažnjom, doprinosi ugodnom ambijentu koji odiše duhom Firence, upotpunjen je besprekornom uslugom, prijatnom atmosferom i vrhunskom internacionalnom kuhinjom.

 

Posebno atraktivan deo našeg restorana predstavlja zelena oaza – bašta sa terasom sa koje se pruža nepregledni pogled ka obroncima Avale. Dodatni sadržaj predstavlja igraonica za decu Palazzo Pitti Kids, projektovana kao zasebni segment našeg kluba, koji nudi raznovrsne zabavne sadržaje za mališane.

Pallazzo Pitti je idealno mesto za vas i vašu porodicu, prijatelje, poslovne partnere. Pallazzo Pitti je mesto za vaš poseban dan. Palazzo Pitti vam nudi i različite mogućnosti za organizovanje kako privatnih tako i poslovnih okupljanja i proslava, kreiranih po vašoj želji. Specijalna ponuda našeg restorana su i programi organizacije rođendanskih proslava, prostorno i tematski prilagođeni kako mališanima, tako i deci starijeg uzrasta.

 

Restoran je otvoren svakog dana 8 do 24h. Rezervacije su obavezne.

Igraonica radi radnim danima od 14 do 22h, a vikendom od 10 do 22h.

Dobrodošli u Palazzo Pitti, idealno mesto za vaš poseban dan!

 

MUZIKA UŽIVO - SVAKOG ČETVRTKAVrhunska zabava svakog četvrtka u klubu Palazzo Pitti!
Informacije i rezervacije: 011 / 256 33 17